• KWS_BiT_auf_dem_gelaende_in_einbeck.jpg
    Om os

KWS i tal


grundlagt i

1856
i Klein Wanzleben

Datterselskaber og associerede virksomheder

omkring
88

i hele verden


Ansatte

5.319

i hele verden

Salg

1.820

i mio. €

1.540

mio. € i det foregående år

EBIT

223

i mio. €

155

mio. € i det foregående år

Om os: KWS har været med indenfor forædling siden 1856

Fremtidens frø kommer fra KWS. De høje udbytter og vores omfangsrige viden gør os til en betroet partner i landbrugssektoren - og det har vi været i generationer. Vi bidrager på den måde til løsninger til at kunne brødføde ​​en stadig voksende verdensbefolkning. Vi bestræber os på konstant at forbedre det genetisk potentiale gennem vore forsknings- og forædlingsprogrammer. Vi tilpasser vores frø til vores kunders behov og krav, så vi kan levere den allerbedste kvalitet. Dette gør os til en stærk partner i hele værdikæden.

Vores fælles succes er resultatet af en virksomhedskultur, der tilbyder iværksætterfrihed og understøtter dedikeret talent til udvikling af løsninger.

KWS i Danmark

Frø af høj kvalitet til sunde og produktive planter

Formålet med vores forædlingsarbejde er at tilbyde alle landmænd - hvad enten de driver et konventionelt eller økologisk landbrug - målrettede sorter og løsninger rettet mod deres behov og optimalt tilpasset klimaforholdene og de specifikke geologiske forhold i de respektive regioner. Dette er grundlaget for et effektivt og produktivt landbrug.

Med vores højtydende frø til majs, sukkerroer, korn, raps og efterafgrøder m.m. tilbyder vi en bred vifte af produkter, som opfylder de mest forskelligartede krav til det danske klima og muliggør en afbalanceret vekseldrift.

KWS vokser kontinuerligt - men moderat

Selskabet har været uafhængigt i mere end 160 år og er en familieejet virksomhed. Uafhængighed er et stort aktiv, som KWS har bevaret i mere end seks generationer. I Klein Wanzleben, Magdeburger Börde, lagde Matthias Christian Rabbethge i 1856 grundstenen til et selskab, der såvel dengang som i dag var knyttet til landbruget.

KWS i 70 lande verden over

KWS SAAT SE & Co. KGaA er moderselskab for KWS-koncernen. Det er en strategisk leder og styrer blandt andet udbredelsen og fordelingen af ​​sukkerroer og majsfrø. Det finansierer grundforskning og forædling af sortspektret hos KWS-koncernen og giver årligt sine datterselskaber nye sorter til udbredelse og distribution.

Din kontaktperson

Stephan Krings
Stephan Krings
Head of Global Marketing and Communications
Send e-mail
KONTAKT